Wie zijn wij

Geplaatst op

Testament maken - Familiezaak West-FrieslandMijn naam is Liesbeth Klaarenbeek. Ik ben woonachtig in Zuidermeer, tussen Hoorn en Wognum en oprichter en eigenaar van de Familiezaak West-Friesland. Ik heb jarenlang gewerkt als senior Private Banker bij een grote Nederlandse bankinstelling.

Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Utrecht en een traineeship bij de eerdergenoemde bank, heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van vermogende relaties bij het maken van financiële keuzes. Veelal op belangrijke momenten in hun leven (aankoop van een huis, echtscheiding, pensioen en overlijden).

Ik ben sinds het jaar 2000 gecertificeerd Financieel Planner en sindsdien ingeschreven in het register van de FFP (Federatie Financieel Planners). Hierdoor kunt u vertrouwen op mijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring, en – belangrijker nog – op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.
In 2016 heb ik de opleiding tot professioneel mediator afgerond, inclusief de accreditatie familierecht en ben ik lid geworden van de beroepsorganisatie NMv om u ook in ‘zwaar weer’ professioneel te kunnen begeleiden.

Familiezaken

Mijn drijfveer is om er op belangrijke momenten voor mijn klanten te zijn. Als ik het over belangrijk heb, dan heb ik het over familiezaken.

Zo ben ik mij gaan specialiseren in 2 familie-events waarbij ik, door de combinatie van mijn achtergrond en (persoonlijke) ervaring, van optimale waarde kan zijn: een (echt)scheiding en de nalatenschapsplanning. Dit zijn beide onderwerpen waar een persoonlijke benadering en professionele begeleiding erg belangrijk zijn, want het zijn vaak moeilijke besluiten met grote gevolgen. Veelal schuift men de beslissingen hierover voor zich uit omdat het als lastig en kostbaar wordt gezien.

Hulp hierbij is niet langer voor alleen de (zeer) vermogenden, maar juist heel laagdrempelig en toegankelijk. Zo kan ik doen waar ik goed in ben, en ontvangt u de best mogelijke begeleiding bij ‘lastige’ familiezaken.

Laat u informeren en zorg goed voor uw familie(zaken)